Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicii de familie din Sectorul 6 vor avea la dispoziție mteriale sanitare

echipamente produse sanitare 2

Primăria Sectorului 6 anunţă că vineri au fost livrate materiale sanitare către toţi cei 152 de medici de familie înregistraţi pe raza acestei unităţi administrativ-teritoriale, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Sectorului 6 transmis, vineri, AGERPRES, kit-ul oferit fiecărui medic de familie conţine şapte cutii cu măşti de protecţie, o cutie de mănuşi, două viziere, un litru dezinfectant de suprafeţe, trei bucăţi de săpun lichid, trei bucăţi gel de mâini, trei bucăţi şerveţele umede dezinfectante.

Vezi si: Ludovic Orban anunță ȘOMAJ TEHNIC pentru cei mai mulți bugetari: Cine NU va fi atins de noua decizie a Guvernului

"Răspundem prezent apelului dumneavoastră, pentru a vă fi sprijin permanent în tot ceea ce faceţi în această perioadă grea, cu echipamente specifice, măşti de protecţie, materiale şi soluţii dezinfectante. Vă felicit pentru dedicaţie şi vă asigur de disponibilitatea echipei administraţiei locale pentru a vă continua lupta de prevenţie, din prima linie", a declarat Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6.

Evenimentul de vineri, care s-a desfăşurat la Policlinica Apusului, completează acţiunile de donaţie realizate prin Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 în ultimele două săptămâni.

Până în prezent, la Spitalul Colentina, Institutul de Pneumoftiziologie şi Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti au fost donate teste de depistare rapidă a noului coronavirus, mii de măşti medicinale, sute de viziere, dispensere, bidoane cu dezinfectant pentru suprafeţe şi săpun lichid dezinfectant, a adăugat Primăria Sectorului 6.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.