Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicii de la terapie intensivă cer restricții severe în Germania pentru a limita cel de-al treilea val epidemic

dw.com
medici ATI

Asociaţia medicilor germani specializaţi în terapie intensivă a cerut luni reintroducerea imediată a unor restricţii severe, pentru limitarea celui de-al treilea val al epidemiei de coronavirus, transmite AFP, potrivit AGERPRES.

"După datele de care dispunem şi din cauza difuzării versiunii britanice (a virusului - n. red.), preconizăm insistent revenirea la închidere încă de acum, pur şi simplu pentru a evita un al treilea val puternic!", a declarat Christian Karagainnidis, directorul ştiinţific al asociaţiei, la postul public de radio.

Citește și: Carantinarea Timișoarei, dorită de Dominic Fritz, e COMPLET INUTILĂ: după o săptămână, rata e la fel de MARE

În Germania continuă administrarea vaccinului AstraZeneca împotriva COVID-19, conform recomandărilor Agenţiei Europene pentru Medicamente, precizează Reuters. Alte ţări au suspendat vaccinarea cu produsul respectiv din cauza unor informaţii despre efecte secundare puternice.

Un purtător de cuvânt al ministerului sănătăţii de la Berlin a insistat că riscurile în privinţa siguranţei vaccinului AstraZeneca sunt luate în serios, iar datele sunt examinate permanent. El a adăugat că paşii următori vor fi discutaţi săptămâna aceasta cu autorităţile de reglementare naţionale şi europene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.