Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicii infecționiști supărați pe românii care nu respectă IZOLAREA: Ce fac acești oameni va genera o situație de criză!

Telegraf
smurd centru mobil paramamedici

Medicii infecționiști din România sunt revoltați de inconștiența unor români care refuză să stea în izolare.  Aceștia susțin că prin inconștiența lor, oamenii vor genera o criză de mari proporții.

Într-un mesaj transmis redacției medikatv.ro, cu rugămintea mediatizării lui, aceștia se arată ”revoltați și furioși pe inconștiență și pe nesimțirea socială”, pe nepăsarea românilor care iau cu asalt pădurile, cum e cazul Pădurii Băneasa, sau piețele (vezi Piața Obor!).

Citește și: Raed Arafat ATENȚIONEAZĂ românii care se plimbă nestingheriți pe străzi: Virusul nu se vede, nu se simte și nu are gust ca să-l evitați

Halatele albe spun că și-au asumat riscurile și sacrificiul pe care îl au de făcut în perioada următoare, dar nu și să fie sacrificați de nepăsarea românilor care ignoră, cu bună știință, sfaturile și ies din casă, merg în zone aglomerate precum piețe și hipermarketuri sau merg la picnic cu prietenii. ”Ce fac acești oameni va genera o situație de criză!” este avertismentul infecționiștilor. ”Coronavirusul poate rămâne mai mult timp în aer. Pe suprafețe rămâne câteva zile. Dacă își imaginează cineva că stând afară, unde e aglomerat, va fi protejat de măști și mănuși, se înșeală.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.