Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicii își bat joc și nu respectă nicio normă: FOCAR la Terapie Intensivă, încă 3 doctori cu coronavirus, 10 cadre medicale sunt infectate

Ro Health Review
UPU spital

Numărul cadrelor medicale din secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Buzău infectate cu coronavirus a ajuns la 10, autorităţile de sănătate publică şi conducerea Spitalului Judeţean dispunând o serie de măsuri, precum testarea tuturor angajaţilor secţiei şi limitarea activităţii inclusiv în blocul operator, anunță news.ro.

Luni, autorităţile buzoiene au anunţat că alte 3 cadre medicale din secţia ATI a Spitalului Judeţean au fost confirmate cu coronavirus, după ce în week-end au fost raportate 7 îmbolnăviri. Este vorba despre două asistente şi o infirmieră. De asemenea, mai au Covid-19 un medic, 3 asistente si 3 infirmiere.

Citește și: Ultimă oră! Traian Băsescu face praf, în direct, alianța PNL-USR-PLUS: ‘Alianța marxisto-liberală’

Ca urmare, autorităţile au decis luni realizarea unei dezinfecţii terminale în secţia de Terapie Intensivă. Toti cei circa 90 de angajaţi de pe secţie vor fi testaţi. De asemenea, se vor realiza doar intervenţiile urgente, urmând ca cele programate care pot fi temporizate să fie amânate.

În judeţul Buzău, sunt active 9 focare de coronavirus: la Poliţia municipiului Buzău, la Biblioteca Judeţeană, la Spitalul de Psihiatrie Săpoca, la Spitalul Judeţean, la Maternitate, la ISU, la Centrul de Dializă, la Spitalul CFR şi la o importantă biserică din municipiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.