Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicii legiști au dat VERDICTUL - De ce a murit bărbatul GAZAT de o jandarmeriță

Facebook
jandarmi

Medicii legisti au stabilit cauza mortii in cazul suspectului de pedofilie (50 de ani), care a murit dupa ce o jandarmerita i-a dat cu spray lacrimogen direct in fata, de la o distanta foarte mica potrivit ziare.com.

Cauza directa a decesului este "insuficienta cardio-respiratorie acuta", potrivit certificatului de deces, publicat de StiriSuceava.net.

La cauze antecedente au fost inscrise "peritonita generalizata" si "infarct enteromezenteric total".

Citește și: O polițistă a IZBUCNIT, în versuri, la adresa sistemului: 'Cine morții voștri sunteți? Să vă bateți joc de noi?'

Barbatul de 50 de ani din Vatra Dornei a ajuns in stare grava la spital, in coma profunda, dupa ce a fost implicat, vineri seara, intr-o altercatie cu jandarmii din oras. El a murit la spital sambata dimineata, iar medicii au descoperit ca acesta se afla in stop cardio-respirator din cauza unui infarct masiv suferit in timpul incidentelor cu jandarmii.

Incidentul s-a petrecut vineri seara in Vatra Dornei, in timpul unui spectacol de muzica populara. Barbatul a fost reclamat ca ar fi atins indecent o fata de 12 ani. Jandarmii au fost sesizati si au vrut sa-l indeparteze pe barbat din zona scenei, insa sustin ca acesta s-ar fi opus incatusarii.

Intreaga interventie a fost filmata de un cetatean si in imagini se poate observa ca interventia jandarmilor a fost de-a dreptul brutala. Doi jandarmi l-au pus la pamant si s-au asezat pe el. Unul dintre el poate fi vazut cum il apasa si il strange in zona gatului, in timp ce barbatul se zbate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.