Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicii rezidenți care fac gărzi la Spitalul din Craiova, puși să plătească meniul zilnic

www.pixabay.com
medici, spital, operație

Medicii rezidenți care fac gărzi la Spitalul Clinic de Urgență Craiova își plătesc meniul pe care îl consumă de la bucătăria unității spitalicești. Măsura a fost luată de la 1 ianuarie, după ce firma care are contractual a invocate costurile prea mari, transmite coespondentul MEDIAFAX.

Conducerea Spitalului de Urgență Craiova a postat un anunț la sediul instituției și postat pe Facebook, potrivit căruia medicii rezidenți trebuie să își plătească meniul începând cu data de 1 ianuarie. Masa va fi asigurată în mod gratuit doar pentru medicii specialiști și primari.

“Vă rugăm să informați medicii rezidenți care efectuează gărzi în secția dumneavoastră că spitalul va asigura masa doar pentru medicii specialiști sau primari. Medicii rezidenți care doresc să mănânce la bucătărie a spitalului o pot face contracost”, a fost anunțul făcut de conducerea Spitalului Clinic de Urgență Craiova și postat pe Facebook.

Imediat după anunț, oamenii au reacționat.

“Adică trebuie sa plătească exact cei ce ar trebui să beneficieze de o masă gratuită în primul rând”, scrie un internaut.

O femeie scrie și ea: “Bravo fraților! După ce că nu le plătiți gărzile, nici mâncare nu le dați”

“Oare așa e în toată tara? E interesant de aflat”, se întreabă o altă femeie.

Managerul Spitalului Clinic de Urgență Craiova, Eugen Georgescu, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că în unitatea sanitară sunt aproximativ 100 de medici rezidenți.

Georgescu a precizat că măsura ca rezidenții să plătească mâncarea de la cantina spitalului a fost luată de la 1 ianuarie.

Surse din cadrul spitalului au declarat, pentru MEDIAFAX, că firma care asigură hrana înSpitalul Clinic de Urgență Craiova, serviciul fiind externalizat, nu a mai vrut să asigure gratuit mâncarea rezidenților invocând costurile prea mari.

Meniul servit de firmă pentru medici costă 10 lei, pe zi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.