Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicii și asistentele din Timiș IGNORĂ tot ce le cer românilor să respecte: numărul cadrelor infectate a BUBUIT

The Local Italy
spital coronavirus

Numărul focarelor COVID active de pe raza judeţului Timiş a crescut la opt, cu unul în plus faţă de ziua precedentă, în timp ce numărul total de cadre medicale confirmate COVID de la debut, din luna martie, a ajuns la 139, faţă de 134 înregistrate ieri, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Timiş şi Instituţiei Prefectului, conform Agerpres.

Citește și: Avertismentele ALARMISTE ale medicului Virgil Musta, SPULBERATE de DSP: DOAR 9 bolnavi sunt internați la ATI în Timișoara

Purtătorul de cuvânt al DSP Timiş, Cornelia Bubatu, a declarat, miercuri, că focarele active care se află în supraveghere epidemiologică sunt o unitate de procesare a cărnii din Timişoara (174 cazuri confirmate), un spital privat (şase cazuri confirmate), Spitalul de Psihiatrie Gătaia (12 cazuri confirmate), o unitate economică (trei cazuri confirmate), o comunitate (11 cazuri confirmate), un centru privat de îngrijiri paliative (10 cazuri confirmate), o unitate economică din judeţ (cinci cazuri confirmate), iar în zona Făget sunt 52 de cazuri confirmate, dintre care două decese.

Potrivit acesteia, în ultimele 24 de ore s-au finalizat 19 anchete epidemiologice, iar 21 sunt în desfăşurare.

Pe de altă parte, Prefectura Timiş a anunţat, miercuri, că numărul total de persoane internate confirmate cu COVID este de 163, iar 10 sunt la ATI, cu unul în plus faţă de ziua precedentă.

"Numărul total de cadre medicale confirmate COVID de la debut este de 139, dar numărul persoanelor externate la cerere, în ultimele 24 de ore, este 0. În acelaşi interval s-au efectuat 1.144 de teste pe raza judeţului. Numărul total de decese COVID, la nivelul judeţului, este de 69", mai precizează reprezentanţii Prefecturii Timiş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.