Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicul Adina Alberts A EXPLODAT și DESFIINȚEAZĂ OMS: Mesaje CONTRADICTORII pe bandă rulantă

Facebook
Adina Alberts

Medicul Adina Alberts critică extrem de dur OMS, după ce a recomandat purtarea măștii și în casă, în special la întâlnirile familiale. Alberts spune că OMS a dat mult prea multe sfaturi contradictorii pe durata pandemiei.

"OMS a anunțat că după vaccinare anti SARS-COV2, cei vaccinați vor trebui să continue să poarte măști.

Același OMS care în februarie-martie sfătuia întreaga planetă să nu utilizeze măștile pentru că oamenii care o vor face se vor îmbolnăvi!

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Klaus Iohannis a CONVOCAT ședință la Cotroceni: Arafat, Tătaru și Gheorghiță, CHEMAȚI la discuții

Același OMS care a scos din schemele de tratament hidroxiclorochina și “ne-a băgat pe gât” remdesivirul ... Aproape ineficient. Același OMS care nu a permis luni de zile utilizarea testelor rapide antigen, considerând, total abuziv și eronat, că doar testarea PCR este potrivită pentru a pune un diagnostic de COVID. Numai atunci când un mare consorțiu american a comandat câteva milioane de teste rapide antigen din Coreea de Sud, doar atunci OMS-ul a catadicsit să aprobe, cu jumătate de gură, utilizarea lor.

Același OMS care ține în fruntea sa un personaj bizar, cu veleități de dictator, fără studii medicale. Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus. Analizând CV-ul acestuia găsit pe internet (dacă acesta nu minte), Directorul General al OMS are o facultate de biologie făcută în Etiopia, un master in imunologie și un doctorat în sănătate comunitară. Și toată viața lui a făcut DOAR politică. O politică etiopiană în care drepturile omului sunt încălcate permanent, iar opozanții sunt încarcerați și omorați. (sursă wikipedia)

Iată cine are grijă de sănătatea mondială.

*

Eu, în locul doctorului Rafila - reprezentantul României la OMS - aș fi demisionat demult din rândul acestei instituții bâlbâite, confuze, inexacte, ineficiente, devenită atât de ridicolă recent.

#SanatateaTAPrioritateaMEA", scrie Adina Alberts pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.