Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicul Adina Alberts CONTRAZICE recomandările autorităților: Dacă ați avut coronavirus, NU vă vaccinați

Facebook
Adina Alberts

Medicul Adina Alberts le recomandă românilor care au avut coronavirus să nu se vaccineze. Aceasta lămurește și probleme legate de medicamente despre care se spune că tratează coronavirusul și recomandă cele mai bune vaccinuri, în opinia sa.

"Pentru aceia dintre dvs care mă urmăresc de ceva vreme, cred că lucrurile sunt destul de clare vizavi de noutăți, studii, descoperiri în această pandemie.

Citește și:  GRAFICE din mai multe țări: masca NU ajută la nimic. Numărul cazurilor a BUBUIT, după impunerea obligativității

 

V-am menționat mereu că mi-am făcut o prioritate în a vă expune pe larg și pe înțelesul tuturor, noile dovezi științifice care apar în lupta cu acest nou coronavirus. Fără manipulări și fără minciuni! Și aceste informații sunt într-o continuă dinamică... Afirmațiile rostite în urmă cu o lună sau două, se pot modifica parțial sau total în funcție de noile observații empirice sau noile descoperiri medicale care apar mereu.

Voi sintetiza în câteva rânduri mai jos, care sunt opțiunile concrete în acest moment:

1. Ivermectina - preventiv și curativ (în caz de îmbolnăvire aceasta se administrează alături de celelalte medicamente prescrise de medicul de familie); știu, încă nu avem acces la acest medicament.

2. dacă ați avut boala - NU VĂ VACCINAȚI DELOC!!!

3. dacă nu știți să fi avut boala, înainte de vaccinare testați-vă titrul de anticorpi, iar dacă acesta este negativ, testați și posibila prezență a antigenul. Este posibil să fiți infectat dar asimptomatic. Dacă nu aveți nici anticorpi și nici antigen, atunci vă puteți vaccina. Vaccinul probabil cel mai SIGUR până în acest moment (aici vorbim de riscul de a dezvolta reacții adverse grave, imediate sau la distanță) este vaccinul VERO-Sinopharm (cu care se imunizează în prezent Ungaria, Serbia, EAU- Dubai, etc). Acesta este obținut prin metoda tradițională experimentată și dezvoltată în zeci de ani, utilizând virusul inactivat, și are o eficiență de 76-86% la o singură doză administrată!

4. vaccinul Astra-Zeneca, disponibil în prezent și în România, este mai sigur decât Pfizer sau Moderna, adică riscul de a dezvolta reacții foarte grave este mai mic. Dar și eficiența acestuia este de doar 65%. Iar persoanele de peste 55 de ani ar trebui să îl evite. Același protocol prevaccinal ar trebui urmat. Dozarea anticorpilor și a antigenului înainte de administrarea vaccinului ar trebui să fie regula", scrie Adina Alberts pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.