Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicul Amin Zahra: Şi anul acesta sărbătorile trebuie să fie doar în familie. Ne putem considera binecuvântaţi dacă nu avem pe nimeni internat în spital

Amin Zahra

Medicul Amin Zahra de la Timişoara afirmă, sâmbătă seară, că şi anul acesta sărbătorile trebuie petrecute doar în familie, fiind al doilea Crăciun în pandemie. Medicul apreciază că este, totuşi, partea bună a pandemiei, pentru că, uneori, doar de sărbători ne reunim cu cei dragi. În plus, medicul afirmă că, dacă nu avem pe nimeni carantinat sau în spital, ne putem considera binecuvântaţi, anunță news.ro.

”Şi anul acesta, sărbătorile, trebuie să fie doar în familie… Şi sincer, asta este partea bună a acestei pandemii, pentru că uneori, poate doar de sărbători reuşim să ne reunim! Nu contează cât de mare şi bogată este masa de Crăciun, pentru că, chiar dacă până acum nu ne-am dat seama, suntem cu adevărat bogaţi, dacă, avem toată familia în jurul nostru. Ne putem considera şi binecuvântaţi dacă nu avem pe nimeni în izolare sau internat în spital”, a transmis medicul Armin Zahra, sâmbătă seară.

Acesta îndeamnă pe toată lumea să petreacă cât mai mult timp cu familia, apreciind că acesta ar fi şi mesajul pacienţilor lui, aflaţi pe un pat de spital.

”Aveţi grijă de sănătatea voastră, pentru că dacă esti sănătos, poți face orice! Acesta, poate fi cel mai frumos cadou, pe care l-am putea primi! Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere şi speranţă”, a mai transmis medcul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.