Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicul care a pus SUCCESUL lui Nadal pe seama vaccinării UMILEŞTE CNCAV: Statul român a fost PRAF

Facebook
vasi radulescu

Medicul Vasi Rădulescu, ajuns în atenţia antivacciniştilor după ce a pus susţinut că succesul lui Rafael Nadal de la Australian Open s-a datorat vaccinării, susține că statul român s-a descurcat jalnic când a venit vorba de corecta și completa informare a cetățenilor cu privire la beneficiile vaccinării. Rădulescu spune că el e cel  care a salvat campania de vaccinare.

"Câteva lucruri importante despre campanie mea de suport în vaccinare din octombrie anul trecut.

Au apărut niște isteți fără pic de cunoștințe medicale care, firește, și-au dat cu părerea despre cât de în măsură eram eu să dau sfaturi oamenilor privind vaccinarea. Eram. Sunt. În condițiile în care statul a fost cam praf la informarea oamenilor, consider că ce am făcut eu a fost extrem de important. Și nu regret absolut nimic. Aș mai face-o o dată cu bucurie.

Menționez că am folosit mereu datele științifice, ghidurile oficiale. Unde erau cazuri sensibile, oamenii au fost sfătuiți firește să se consulte cu medicul lor curant. Însă existau doar două contraindicații majore la vaccinare, vreau să nu se uite asta. Absolut toate materialele mele postate au conținut date valide și, dacă era ceva greșit acolo, s-ar fi sesizat imediat miile de medici pe care îi am pe profilul personal. Spun, de asemenea, că unele postări au și fost preluate de pagina RO VACCINARE, unde există un comitet specializat. Eforturile mele au atras mulțumiri de la dr. Valeriu Gheorghiță și de la mulți alți oficiali.

Există în momentul de față medici chirurgi, psihiatri sau de alte specialități care scriu despre vaccinare și au scris pe parcursul pandemiei. Dacă respectă regulile, foarte bine. Dacă respectă adevărul științific, foarte bine. Eu mă consider capabil să dau sfaturi corecte oamenilor. E foarte ușor să critici ceva. Îți dai cu părerea dintr-un fotoliu cald și gata, ți-ai bătut joc de munca grea a unui om. E al naibii de dificil să construiești lucruri de valoare. Poate ar fi bine să te gândești la asta și să te concentrezi pe felia ta. Cu atât mai mult cu cât nu ai habar despre medicină sau vaccinuri", scrie Vasi Rădulescu pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.