Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicul care l-a operat pe Florin Busuioc, primele declarații - DETALII NEȘTIUTE despre noaptea în care l-a salvat pe marele actor

Florin Busuioc

Medicul rezident Eugen Țieranu, care l-a operat, împreună cu dr. Paul Trașcă pe actorul Florin Busuioc, și despre care s-a spus că va rămâne șomer pentru că nu sunt locuri în spital, a declarat, pentru MEDIAFAX, că își face meseria cu plăcere și vrea să rămână în țară, la Craiova, orașul său natal.

Medicul rezident Eugen Țieranu a declarat că, după intervenția de marți noaptea, când a fost chemat de acasă pentru a-l opera pe Florin Busuioc, nu se consideră un erou și că își face meseria cu plăcere.

„Nu sunt un erou, sunt un medic, un om normal, care n-a făcut altceva decât să-și facă meseria. Nimic mai mult. Este meseria noastră, o facem cu plăcere, ori de câte ori suntem solicitați, la orice oră din zi sau din noapte. Pentru asta am învățat carte și pentru asta ne-am pregătit”, a declarat Eugen Țieranu, pentru MEDIAFAX.


Întrebat ce va face din 2019, când termină rezidențiatul și e posibil să rămână șomer, medicul a spus că își dorește să rămână în România, prima opțiune fiind Spitalul din Craiova.

„Eu îmi fac meseria cu plăcere. (…) Nu aș face altceva, e ceea ce îmi place să fac zi de zi. Da, după ce voi termina rezidențiatul îmi doresc să rămân în România, în primul rând și cu atât mai mult în Craiova, în spitalul orașului meu natal”, a mai spus medicul rezident.

Citește și: Acuzație NĂUCITOARE: Dragnea și PSD au ascuns faptul că au plătit datoria externă din fonduri europene .

Medicul Paul Trașcă, împreună cu medicul rezident Eugen Țieranu l-au operat pe Florin Busuioc, după ce actorul a ajuns în stare foarte gravă la spital, unde a mai suferit încă 3 stopuri cardiace. Lui „Busu” i s-a montat un stent. Cei doi medici sunt singurii care fac intervenții de acest fel la Craiova, unde s-a inaugurat, recent, un centru de cardiologie intervențională.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.