Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicul de la Spitalul Grigore Alexandrescu din București, filmat în timp ce opera fără mănuşi, halat şi cu ceas la mână, a fost amendat

www.pixabay.com
medici, spital, operație

Medicul de la Spitalul Grigore Alexandrescu din București, filmat în timp ce opera fără mănuşi, halat şi cu ceas la mână, a fost amendat, vineri, de Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii, potrivit Mediafax.

„Corpul de Control din partea Ministerului Sănătăţii şi a DSP a constatat o abatere vestimentară la doamna doctor operator, pentru care a fost sancţionată, conform prevederilor legale, cu o amendă între 1000 - 2000 de lei", a anunțat Raluca Alexandru, purtătorul de cuvânt al Spitalului Grigore Alexandrescu.

În acelaşi timp, conducerea spitalului a format o comisie de disciplină care va verifica modul în care au fost respectate procedurile în blocul operator.

Citește și: Scandal-monstru în Poliție! Pe cine ar proteja Marcel Vela – Reacție dură, după articolul Bugetul.ro

Ministerul Sănătăţii a trimis Corpul de Control la Spitalul Grigore Alexandrescu după ce, vineri, în presă au apărut imagini cu un medic care opera fără mănuşi, halat şi cu ceasul la mână. În plus, copilul aflat pe masa de operaţie nu era acoperit cu un câmp operator, aşa cum ar fi trebuit.

Spitalul „Grigore Alexandrescu” este unul dintre cele mai mari spitale de copii din România, unde sunt internaţi anual peste 30.000 de copii din toată ţara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.