Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicul din Brăila cu haine murdare şi care mirosea a urină va fi evaluat medical și pshiatric

wall-street.ro
medici romani strainatate

Medicul din Brăila reclamat că a consultat un copil când avea hainele murdare şi mirosea a urină va fi evaluat medical și pshiatric. Dacă nu va trece de evaluare, nu va mai primi aviz, potrivit Mediafax.

Colegiul Medicilor Brăila anunță măsuri dure împotiva medicului pediatru de la Spitalul Județean care s-a prezentat la serviciu cu hainele rupte și murdare, mirosind a urină.

Medicul ar putea rămână fără aviz de liberă practică, dacă nu va trece evaluarea solicitată de conducerea Colegiului Medicilor.

„Doamna doctor urmează să fie evaluată în cadrul unei comisii, din punct de vedere medical, pshiatric. În cazul în care nu va lua această evaluare, nu va mai primi avizul de liberă practică. Reclamații nu au mai fost în trecut cu privire la doamna doctor, nu a sesizat nimeni Colegiul Medicilor. Este prima dată. Este posibil să fie o degradare apărută în ultima perioadă”, a declarat președintele Colegiului Medicilor Brăila, Cristina Stănescu.

Citește și: Galați: O morgă modernă va fi construită în curtea celui mai mare spital din sud-est

Evaluarea vine în contextul în care o mamă a scrie pe Facebook că a întâlnit la Spitalul de Urgenţă din Brăila o femeie, medic pediatru, cu hainele rupte şi murdare, mirosind a urină. Mama a povestit că fiul ei a vomitat după ce a fost atins de un medic cu haine murdare şi care mirosea a urină.

Postarea a fost urmată de numeroase comentarii. Printre cei care au scris mesaje era o fostă pacientă a doctoriţei care a spus că și ea „a păţit-o cu această doamnă doctor... am mers doar pentru o răceală şi a ajuns să mă dezbrace aproape complet şi să mă întrebe de o sută de mii de ori dacă mănânc cărniţă”.

La vremea respectivă, conducerea Spitalului de Urgenţă din Brăila spunea că va verifica informaţiile şi susţinea că medicul acuzat are probleme personale. Pe numele femeii au mai existat reclamaţii, dar medicul este păstrat în organigrama spitalului deoarece nu există înlocuitori.

„Vom verifica informaţia. Doamna doctor are probleme personale, ştim de ele. Au mai fost discuţii despre ea, din păcate nu avem medici pentru spital. Oricum, vom verifica şi vom lua măsurile care se impun”, a declarat directorul Spitalului de Urgenţă din Brăila, Delia Râşnoveanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.