Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicul Flavia Groșan, după audierile la Colegiul Medicilor: N-am știut ce mi se întâmplă! Am fost surprinsă

Medicul Flavia Groșan s-a arătat impresionată de faptul că oamenii au venit să o susțină, înaintea audierii la Colegiul Medicilor, dar și de mulțimea de mesaje primite. Groșan susține că această susținere o responsabilizează și va încerca să ajute fiecare pacient în parte.

Citește și: Mihai Mărgineanu: Nu vi se pare ciudat că presa n-a mai dat nimic despre atentatele teroriste?

''N-am ştiut ce mi se întâmplă. Am fost surprinsă, poate nu atât de surprinsă de dragostea, de simpatia oamenilor din jurul meu, pentru că eu ştiam că sunt acolo, lângă ei, dar o imensitate de lume care să mă urmărească, să mă încurajeze, eu nu am crezut că sunt capabilă să trec atâta energie pozitivă către mine şi eu către ei. Practic, e momentul cel mai emoţionat al zilei de astăzi. A fost grupul de susţinători pe care l-am văzut în faţa Colegiului Medicilor. Eu am intrat în sala de şedinţă în lacrimi, după care totul a decurs normal. A fost o întâlnire absolut amicală cu prieteni, colegi de ai mei, cu o parte din ei mă ştiam de ani de zile.

M-a impresionat tot şi mi-am dat seama că eu sunt o speranţă pentru oameni. Este o responsabiliate imensă în acelaşi timp. O presiune au pus pe mine extraordinară şi tot timpul m-am gândit, dacă nu o să fac faţă? Eu am avut pacienţi foarte mulţi am avut şi până acum, iar acum sunt mult prea mulţi şi mă gândesc cum voi face faţă. O să încerc pe fiecare să îl ajut, atât cât o să pot şi poate sunt un exemplu şi pentru ceilalţi colegi ai mei.”, a spus Flavia Groșan, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.