Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicul Monica Pop a EXPLODAT din cauza constrângerilor pentru vaccinare: A obliga, fără a convinge, nu va duce la niciun rezultat

Inquam Photos / Adel Al-Haddad
Inquam Monica Pop

Medicul Monica Pop anunță că actuala formă în care se face campania de vaccinare nu este unul eficient. Pop spune că dacă oamenii nu sunt informați corect și nu au acces la informații adevărate despre vaccin sau despre tratamentele anticoronavirus, actualul haos va persista.

Citește și: Vlad Voiculescu, în PLINĂ campanie de vaccinare: Va trebui să găsim o formă să TRĂIM cu acest virus

"NU OBLIGATORIU! NU CU FORTA! CONVINGETI OAMENII PRIN CAMPANII CORECTE, EXPLICATI STIINTIFIC SI NU DUPA INTETESE POLITICE!

FITI CONSECVENTI IN EXPLICATII!

Daca se spun mereu lucruri controversate despre boală, tratamente, vaccinuri, daca adevarul nu este cel care conduce o campanie medicală, daca obligati oamenii sa faca ceea ce nu vor ( din cauza acestor vesnice controverse), nu veti rezolva niciodată nimic. Hidroxiclirochina, Kaletra, Remdesivirul, Ivermectina, etc, etc, cind sint recomandate, cind sint contraindicate! La acelasi post tv, unii promoveaza si altii lupta vehement impitriva aceluiasi medicament ! E posibil? Unii lauda, altii blameaza acelasi lucru! Oamenii ce sa mai inteleagă, ce sa mai creada??!!Nu li se explică pe larg , de specialisti NEIMPLICATI POLITIC, realitatea de care e atita nevoie. Iar a obliga , in necunostintă de cauză, fara convingere, nu va duce la nici un rezultat pozitiv! Abia atunci oamenii co sidera ca e dictatură!!!", scrie Monica Pop pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.