Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicul Monica Pop, oripilată de situația bătrânilor din 'azilele groazei': 'Nu trebuia abolită pedeapsa cu moartea. E absolut incredibil'

stirescu.ro
Monica Pop

Medicul Monica Pop a comentat situaţia bătrânilor din „Azilele Groazei”, subliniind faptul că nu trebuia abolită pedeapsa cu moartea.

De pe data de 10 iulie, Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială a verificat 998 de centre de bătrâni la nivel național. La majoritatea, controalele au scos la iveală nereguli extrem de grave. Seniorii României erau tratați inuman, în condiţii greu de descris.

Întrebată ce crede despre acest demers, dr. Monica Pop a spus:

„Vă rog să mă credeți că de câteva zile pur și simplu mi se pare că trăim într-un film de ficțiune. N-am putut să cred că se poate întâmpla așa ceva și la asemenea scară. Sunt oameni corupți, sunt oameni așa cum sunt, dar văd că e un lucru de scară națională. Nu o să fiți de acord cu ce spun acum.

Da, nu trebuia abolită pedeapsa cu moartea. Și dacă un stat ca Statele Unite are pedeapsa cu moartea, trebuia să avem și noi, pentru că oamenii ăștia vor recidiva. Să știți, eu m-am așteptat. În primul rând, eu aș desființa absolut toate aceste aziluri.

În principiu, o persoană care să îngrijească un om în vârstă costă tot atâta. Ar trebui desființat. Ar trebui făcute niște spitale în care să fie ținuți. Fac apel la medici, sunt medici acolo, cum a putut un medic să accepte aşa ceva? E absolut incredibil”, a spus medicul Monica Pop, conform Antena 3 CNN.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.