Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicul Monica Pop se REVOLTĂ după experimentul teatral cu VACCINAȚI: E un act de dicriminare

Inquam Photos / Adel Al-Haddad
Inquam Monica Pop

Medicul Monica Pop anunță că organizarea unei piese de teatru la care să participe strict oameni vaccinați este un act de disciminare. Pop avertizează că orice om care s-a vaccinat se poate infecta cu coronavirus, astfel că pretenția că vaccinul protejează e una falsă, menită să creeze un cadru pentru discriminare.

"DEZAMAGIRE! MARE!

CEI RESPONSABILI DE TEATRE, CONCERTE, STADIOANE •TAC•, DESI PARTICIPĂ LA UN ACT CLAR DE DISCRIMINARE SI DE INGRADIRE A DREPTULUI LA CULTURĂ SI RELAXARE! ACTORII, LA FEL(MAJORIRATEA)!...???!!! •peste 15 MILIOANE de DISCRIMINATI!•

Atita timp cit ORICE VACCINAT SE POATE INFECTA SI TRANSMITE, lucru deja ultra-demonstrat si stiut, e f clar că certificatul de vaccinare nu e util aici, nu ajunge, nu protejeaza participanții. la orice tip spectacol cu public!

CERTIFICATUL DE VACCINARE NU REPREZINTA NICI O GARANTIE CA RESPECTIVA PERSOANĂ NU E INFECTATĂ!!! Cum poti să stii că un spectator vaccinat nu e infectat??!! Dacă e, transmite virusul si îmbolnaveste si pe altii! Si atunci??!!

TEST, DA, ar fi corect, dar mult prea costisitor pentru doritorii de relaxare! AJUNG MASCA SI DISTANTA!

LA BISERICĂ SINT OAMENI LA FEL CA LA SPECTACOLE SI NU CERE NIMENI ( DE TEAMA) CERTIFICAT DE VACCINARE! ASA E SI NORMAL, MASCA SI DISTANTARE. PUNCT.

P.S. E O RETICENȚĂ EXCLUSIV LA CONDITIONAREA PARTICIPARII La spectacole DE CERTIFICAT!  VACCIN, FACE FIECARE CUM CONSIDERĂ!", scrie Monica Pop pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.