Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicul Radu Țincu APĂRĂ măsurile de relaxare: Nici Germania sau Franța nu introduceau restricții pe baza creșterii din România

Politici de sanatate
radu tincu

Radu Țincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, apără măsurile de relaxare din România. Țincu spune că România se află pe un trend descendent al infectărilor și că nu se pot lua măsuri dure de în contextul apariției tulpinii Omicron, câtă vreme în țara noastră infectările scad.

„Sigur că au fost criticate autoritățile române că au luat măsuri de relaxare, fiind în totală contradicție cu Europa, însă nu îmi amintesc ca Germania sau Franța, de exemplu, când noi aveam 500 de cazuri pe zi, să ia măsuri de restricție că în România erau foarte multe cazuri, deci până la urmă trebuie să ne adaptăm politica sanitară în funcție de realitatea epidemiologică din România.

Atât timp cât acum avem o situație epidemiologică bună, cred că putem introduce anumite măsuri de relaxare. Nimeni nu poate să ceară ca timp de doi ani de zile să o ținem în același nivel de restricție, pentru că această pandemie a avut suișuri și coborâșuri”, a declarat Radu Țincu, conform Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.