Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MedLife a primit aprobarea Consiliului Concurenţei pentru achiziţia a 50% din acţiunile centrelor de oncologie Neolife

www.wall-street.com
medlife

Grupul MedLife a primit aprobarea Consiliului Concurenţei pentru achiziţia a 50% din acţiunile centrelor de oncologie Neolife, aceasta fiind cea mai mare tranzacţie iniţiată de MedLife anul trecut, informează compania printr-un comunicat transmis miercuri Bursei de la Bucureşti, conform Agerpres.

Astfel, Grupul MedLife îşi consolidează serviciile integrate de diagnostic şi tratament oncologic prin cele 4 centre medicale ale Neolife din Bucureşti, Iaşi şi Braşov ce vor oferi pacienţilor români tehnologie de ultimă oră, know-how medical internaţional asigurat de echipe multidisciplinare, experte în cele mai avansate proceduri de diagnostic şi tratament oncologic.

Mai mult, echipa Neolife a reuşit să dezvolte servicii de excelenţă în radioterapie şi medicină nucleară în ţările vecine precum Bulgaria şi Republica Moldova şi, în acest context, Grupul MedLife va extinde parteneriate ce vor depăşi graniţele României, se precizează în comunicat.

"MedLife are ca obiectiv strategic consolidarea zonei de oncologie printr-o abordare holistică care porneşte de la prevenţia cancerului, diagnosticare şi tratament, până la asigurarea calităţii vieţii pacientului oncologic. De acum accentul îl vom marca prin experienţa imbatabilă a Neolife pentru a asigura accesul la îngrijire de top hiperpersonalizată", a menţionat Mihai Marcu, CEO MedLife.

Potrivit lui Ismail Dernek, CEO Grupul MNT Healthcare, în zona oncologică România nu este în cel mai optimist scenariu, cu 95.000 de noi cazuri de cancer şi aproximativ 54.000 de decese cauzate de cancer în 2021, cu pandemia care a dus la amânări semnificative în materie de diagnostic şi tratament.

Grupul MedLife îşi va continua strategia dinamică de extindere după ce anul trecut a achiziţionat 6 companii: CED Pharma (iunie 2021), Leti Pharma (iunie 2021), Monix Pharm (iunie 2021), Pharmachem Distribuţie (iulie 2021), ce au fost consolidate. La acestea s-a adăugat în noiembrie anul trecut, Neolife Medical Center. Tot la finalul anului trecut compania a cumpărat pachetul integral al Spitalului Onco Card din Braşov, achiziţie încă supusă analizei Consiliului Concurenţei.

Neolife Medical Center România, cu un total de peste 250 de angajaţi şi colaboratori, a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri de 110 milioane lei, în creştere cu 20% faţă de anul 2020. Prezent de 7 ani pe piaţa românească, prin 4 centre medicale, este o companie membră a grupului Bozlu din Turcia, care deţine la nivel internaţional 21 de companii, activând în domeniul sănătăţii şi al serviciilor tehnologice de 32 de ani.

Sistemul Medical MedLife a pornit acum aproape trei decenii şi a devenit cel mai mare furnizor de servicii medicale private din România. Acţiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzacţionare pe piaţa reglementată la vedere administrată de Bursa de Valori Bucureşti, Categoria Premium.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.