Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertisment puternic al lui Dmitri Medvedev: Călăreții Apocalipsei sunt pe drum! / Amenințări directe pentru orașele ucrainene din Vest

dmitri medvedev

Fostul președinte rus și aliat-cheie al lui Vladimir Putin, Dmitri Medvedev, a avertizat liderii occidentali într-un nou mesaj referitor la războiul din Ucraina: „Călăreții Apocalipsei sunt pe drum” - a scris el, potrivit ziarului spaniol 20minutos, citat de Rador.

Medvedev spune că Moscova va ataca orașe din vest, lângă UE, dacă Ucraina va folosi rachete furnizate de SUA pentru a ataca Rusia.

Dmitri Medvedev a fost în fruntea guvernului rus între 2018 și 2020, când Putin a fost reales șef al Kremlinului, deși a ocupat deja această funcție între 2012, când Putin s-a întors la Kremlin, și începutul lui 2018.

În vârstă de 56 de ani, este în prezent șef adjunct al Consiliului de securitate națională al Rusiei. Săptămâna trecută a scris despre Ucraina și aliații săi: „Sunt adesea întrebat de ce postările mele de pe Telegram sunt atât de dure. Răspunsul este că îi urăsc. Sunt niște nenorociți și degenerați”.

„Ei vor moartea pentru Rusia. Și atâta timp cât voi fi în viață, voi face totul pentru a-i face să dispară”, a transmis Medvedev.

Acest mesaj a fost publicat imediat după altul cu avertismentul că Rusia este gata să-și extindă ofensiva dacă teritoriul său va fi atacat de rachetele furnizate Ucrainei, relatează The Mirror.

„Călăreții Apocalipsei sunt deja pe drum”, a afirmat Medvedev.

Cariera lui Medvedev, originar din Sankt Petersburg ca și președintele rus, a fost strâns legată de Putin, cu care a lucrat îndeaproape din 1999, mai întâi ca director de campanie, șef al administrației prezidențiale și mai târziu ca prim-ministru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.