Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medvedev, după interviul lui Tucker Carlson cu Putin: 'Medicamentul şi-a atins cu exactitate ținta'

VKontacte
Dmitri Medvedev

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, a comentat reacțiile cancelarului german Olaf Scholz și a premierului britanic Rishi Sunak la interviul acordat de președintele rus Vladimir Putin jurnalistului american Tucker Carlson, notează Rosbalt, potrivit Rador radio România.

Potrivit acestuia, criticile lor sugerează că 'medicamentul şi-a atins cu exactitate ținta', în urma 'cursului excelent de istorie a Rusiei' susţinut, care a fost ascultat de mulţi cetățeni din țările occidentale, care au căutat pentru prima dată pe harta lumii Ucraina.

De asemenea, pe canalul său de Telegram, fostul președinte al Federației Ruse și-a exprimat surprinderea sa față de declarațiile 'celor doi cei mai importanţi politicieni ai contemporaneităţii', menționând faptul că liderii de stat de regulă nu se pronunţă pe tema interviurilor acordate de omologii lor din alte țări.

Politicianul a făcut referire și la 'diareea lichidă persistentă' și la 'diareea verbală' a liderilor occidentali.
Premierul britanic s-a amuzat pe seama conținutului interviului acordat de Putin lui Carlson, iar cancelarul german a caracterizat conversația drept 'ridicolă'. Kremlinul a specificat că o astfel de reacție are legătură cu situația în care se află în momentul de faţă Germania și Marea Britanie.

Înainte de acordarea acestui interviu, Medvedev a ameninţat cu 'sfârșitul Lumii', în cazul unui război dintre Rusia şi NATO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.