Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medvedev e sigur de victoria Rusiei: 'În spatele nostru este adevărul, iar în adevăr este victoria'

canberratimes.com.au
medvedev

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a precizat într-un discurs de Anul Nou că obiectivul în Ucraina - de a pune capăt actualului regim de la Kiev - va fi atins.

"Operațiunea militară specială (n. r.: cum numește Rusia invazia în Ucraina) se desfășoară de aproape un an. Ajută nu numai la apărarea dreptului oamenilor la limba, tradițiile și cultura lor maternă. Scopul său este de a pune capăt regimului nazist criminal de la Kiev, iar acest obiectiv va fi cu siguranță atins.

Nici anul care vine nu va fi ușor.

Dușmanii Rusiei vor continua să încerce să o rupă, să o aplece după voința lor, dar nu vor reuși. Am devenit mai puternici pentru că suntem în loc, pentru că în spatele nostru este adevărul, iar în adevăr este victoria. Victoria, care cu siguranță va fi a noastră", a subliniat vicepreședintele Consiliului de Securitate, pe canalul său de Telegram.

El a dat asigurări că totul se va face "pentru a ne asigura că viețile a milioane de locuitori ai țării noastre, noile sale teritorii sunt sigure și sigure, vom sta întotdeauna pe protecția drepturilor și libertăților poporului nostru, a limbii și culturii, credinței și speranțelor lor, asupra protejării prezentului și viitorului țării noastre natale".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.