Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medvedev reacționează dur după atacul asupra petrolierului Sig: Lepădăturile și degenerații înțeleg numai cruzimea și forța

canberratimes.com.au
medvedev

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a comentat căderea dronei ucrainene asupra vasului-cisternă rusesc "Sig" în strâmtoarea Kerci, declarând că Ucraina are puține lovituri asupra Odesei și Izmailului, ei înțeleg doar cruzimea și forța, notează Rador.

"Lepădăturile și degenerații înțeleg numai cruzimea și forța. Se pare că nu au destule lovituri asupra Odesei, Izmailului...", a scris Medvedev pe Telegram.

Potrivit afirmațiilor sale, dacă Kievul vrea să pună la cale o catastrofă ecologică în Marea Neagră, el trebuie să o facă în partea care în curând va trece de la el la Polonia. "Aceasta va fi pentru ei hotărârea definitivă în ceea ce privește acordul cerealelor", a adăugat Medvedev.


Rosmorreciflot a informat anterior că apa este pompată din nava-tanc "Sig", vasul se află pe linia de plutire, s-a făcut o gaură în zona sălii mașinilor din partea de sud a strâmtorii Kerci ca urmare, probabil, a atacului unei drone maritime. Rosmorreciflot a precizat că nava-tanc avariată se află în partea de sud a strâmtorii Kerci, la intrarea în strâmtoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.