Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mega Image vrea să deschidă încă 50 de magazine până la sfârşitul anului - Compania a deschis primul 'street-food'

mega image

Retailerul Mega Image vrea să deschidă încă 50 de magazine până la sfârşitul anului, după cele 35 inaugurate până în prezent în acest an, a declarat, miercuri, pentru News.ro, Adrian Nicolaescu, vicepreşedinte de marketing, comunicare şi sustenabilitate Mega Image, fără a preciza valoarea totală a investiţiei, anunță news.ro.

Citește și: Alexandru Cumpănașu face dezvăluiri! Legatura dintre PSD și interlopii din Olt

Reţeaua cuprinde în prezent 706 magazine în toată ţara.

”Suntem în grafic, ne ţinem de plan. Vrem să ne atingem obiectivul, este o cursă contra-cronometru, dar este timp. Sper să atingem până la sfârşitul anului cu încă 50 de magazine de acum încolo. Oraşele sunt alese. Suntem prezenţi în Cluj, Iaşi, Timişoara. Planul este foarte bine pus la punct. Vineri inaugurăm la Focşani, unde deschidem cel mai mare magazin preluat de la Zamfir, iar alte două în scurt timp la Iaşi”, a declarat, pentru News.ro, Adrian Nicolaescu.

El afirmă că planul este să ajungă în oraşele mari, unde clientela deja există.

”Depinde foarte mult de capacitatea de a obţine toate autorizaţiile”, a adăugat el.

Mega Image a inaugurat totodată #MegaStreetFood, un nou spaţiu concept în magazinul din Barbu Văcărescu, cel mai mare magazin al retailerului, după numărul de clienţi, magazin deschis în urmă cu o săptămână.

Citește și: Rareș Bogdan a răbufnit: Cu ăștia nu se mai poate, desființați și reînființați, dar reangajați doar unii

”Aici am avut spaţiu să îl facem atât de mare, avem şi clienţi, avem patru zone unde se găteşte mâncarea. Eu zic că acest concept funcţionează. Este un concept-test, vom vedea cum funcţionează şi apoi vedem ce facem”, a mai spus el.

În noul spaţiu concept #MegaStreetFood se produc pe loc preparate de street food, loc ce reuneşte patru restaurante cu specific internaţional.

”Noul concept #MegaStreetFood a fost creat pornind de la tendinţele din retail-ul internaţional, prin care spaţiul magazinelor este reinventat pentru a oferi noi experienţe, în care clientii îşi pot face cumpărăturile, dar, în acelaşi timp, pot servi preparate gustoase în acelaşi loc. Mai mult, popularitatea restaurantelor de tip street food, atât în oraşe, cât şi la festivaluri, a influenţat specificul noului concept”, spun reprezentanţii Mega Image.

Citește și: Familia Alexandrei a luat decizia! Anunț facut de Alexandru Cumpănașu

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanţuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 706 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timişoara, Iaşi şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Româneşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.