Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mega lovitură a Tribunalului: S-a decis soarta inculpaţilor din dosarul 'Vama Moraviţa 2016'

tribunal-1

Tribunalul Timiş a admis, miercuri seara, propunerea procurorilor DIICOT Timişoara care au cerut arestarea preventivă pentru 30 de zile pe numele a 17 inculpaţi în dosarul 'Vama Moraviţa 2016'.

Ei sunt acuzaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, contrabandă, luare de mită şi dare de mită. Încheierea Tribunalului poate fi atacată în decurs de 48 de ore de la pronunţare. 'Tribunalul admite propunerea DIICOT Timişoara privind arestarea preventiva a inculpaţilor şi dispune arestarea preventivă a inculpaţilor pe o perioada de 30 de zile, începând cu data de 01.06.2016 până în data de 30.06.2016 inclusiv', arată Încheierea dată în Camera de Consiliu a Tribunalului Timiş.

Citeşte şi: Victor Ponta detonează bomba: 'E jale. Va fi la fel de rău ca-n 2010' / VIDEO

Cei care au ajuns după gratii pentru 30 de zile sunt: Furcea Gabriel Ionuţ, Sturza-Deak Adi Cristian, Ticuşi Gheorghe Lucian, Ţurcaş Ioan Mircea, Drăguţ Silviu Sorinel, Petrache Alexandru Iulian Ovidiu, Goagă Constantin Bogdan, Neag Marius, Chilba Radu Eugen, Ioanăţ Andrei Liviu, Ionele Cosmin Mihai, Ungureanu Valentin Mihai, Milea Olivian, Sfetcu Mihăiţă Costel, Plavă Alin Ciprian, Gîta Aurelian, Frăţilă Ovidiu Cristian Florin. Pentru ceilalţi reţinuţi, procurorul a decis cercetarea în stare de libertate sub control judiciar.

Citeşte şi: Omar Hayssam a fost scos din închisoare: Tratament preferenţial pentru sirian / VIDEO

Procurorii DIICOT Timişoara au reţinut, până miercuri, 26 de persoane, dintre care 18 sunt poliţişti de la PTF Stamora-Moraviţa, acuzaţi de corupţie, contrabandă, dar şi sprijinirea traficului de migranţi sau a unor infractori daţi în urmărire generală şi care erau lăsaţi să treacă frontiera. În acest caz se efectuează cercetări faţă de 80 de persoane, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, contrabandă, complicitate la contrabandă, luare de mită şi dare de mită, anunţă Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.