Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meghan Markle, soţia prinţului Harry, a primit ameninţări cu moartea când era membru activ al familiei regale

avantaje.ro
Meghan Markle interviu

Meghan Markle, soţia prinţului Harry, a primit ameninţări cu moartea "dispreţuitoare" când ea şi soţul ei erau încă membri activi ai familiei regale britanice, a anunţat un înalt oficial al poliţiei, relatează AFP.

Neil Basu, un responsabil al poliţiei din Londra, a afirmat că a fost nevoit să facă faţă unor ameninţări cu moartea credibile împotriva ducilor de Sussex din partea unor militanţi de extremă dreaptă, când era şef al poliţiei antiteroriste, potrivit Agerpres.

Afirmaţiile ofiţerului de poliţie, făcute într-un interviu difuzat marţi seara pe Channel 4, survin în timp ce Prinţul Harry şi-a exprimat în mod constant temeri pentru siguranţa familiei sale când locuiau în Marea Britanie.

Meghan, o actriţă americană, şi Harry, fiul cel mic al regelui Charles al III-lea, au decis în 2020 să se distanţeze de familia regală şi s-au mutat în Statele Unite. În cadrul unui interviu uluitor din martie 2021, cuplul a adus acuzaţii de rasism şi insensibilitate la adresa familiei regale.

Neil Basu, care părăseşte poliţia din Londra după 30 de ani de serviciu, a descris ameninţările primite de cuplu drept "dispreţuitoare şi foarte reale". "Am avut echipe care au investigat, oameni au fost urmăriţi penal pentru aceste ameninţări", a adăugat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.