Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meghan şi Harry sunt părinţi pentru a doua oară: După ce au jignit Familia Regală cu acuzaţii de rasism, cei doi şi-au numit fetiţa după Regina Elisabeta a II-a

REUTERS
Prințul Harry Meghan Markle interviu

Meghan, ducesă de Sussex, a dat naştere unui al doilea copil, o fetiţă, pe care ea şi prinţul Harry au botezat-o după regina Elisabeta a II-a şi prinţesa Diana, relatează duminică Reuters.

"Cu mare bucurie prinţul Harry şi Meghan, ducele şi ducesa de Sussex, au întâmpinat venirea pe lume a fiicei lor, Lilibet 'Lili' Diana Mountbatten-Windsor" , a anunţat duminică purtătorul de cuvânt al cuplului.

Fetiţa s-a născut la Santa Barbara Cottage Hospital din California, vineri, la ora 11.40.

"Atât mama cât şi copilul sunt bine şi sănătoşi şi se instalează acasă. Ducele şi ducesa vă mulţumesc pentru urările voastre pline de căldură şi rugăciunile voastre în acest moment special pentru ei ca familie", a mai precizat purtătorul de cuvânt.

Meghan, soţia prinţului Harry, a acuzat familia regală britanică de rasism, de proliferarea unor minciuni şi că a împins-o la un pas de sinucidere, într-un interviu exploziv de două ore acordat în luna martie jurnalistei de televiziune Oprah Winfrey.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.