Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mel Brooks, cineast premiat cu Oscar, îl susţine pe Joe Biden în alegerile prezidenţiale

Agerpres - Reuters
Joe Biden

Actorul, regizorul şi scenaristul Mel Brooks, legendă a cinematografiei, şi-a exprimat, într-o înregistrare video publicată pe Twitter, sprijinul în alegerile prezidenţiale pentru democratul Joe Biden.

Este pentru prima dată când Brooks, în vârstă de 94 de ani, transmite un mesaj politic, potrivit news.ro.

Citește și: VIDEO Un fost judecător militar explică DE CE NU VREA Klaus Iohannis să declare starea de urgență

Alături de cineastul premiat cu Oscar pentru sceanriul „The Producers” (1967), în înregistrare apar fiul lui, Max Brooks, şi nepotul lui. „Tatăl meu, Mel Brooks, are 94 de ani. Nu a făcut niciodată un clip politic. Până acum”, a scris Max Brooks pe contul de Twitter, unde a publicat înregistrarea.

Mel Brooks apare aşezat la o masă, pe care stă o cană cu inscripţia „Cup of Joe”, iar fiul şi nepotul lui se află afară, ţinând postere cu Biden.

„Salut. Sunt Mel Brooks şi în spatele meu îi vedeţi pe fiul meu şi nepotul meu. Ei nu pot fi cu mine. De ce? Din cauza acestui coronavirus şi pentru că Donald Trump nu a făcut nimic în legătură cu asta. Aşadar, mulţi oameni au murit şi, când eşti mort, nu poţi face prea multe”, a spus el.

Brooks a afirmat că îl susţine pe Biden pentru că îi plac datele şi ştiinţa, în timp ce Trump a fost criticat pentru minimalizarea pandemiei şi pentru că nu a purtat masca sanitară înainte de a fi diagnosticat cu Covid-19.

Citește și: SUA au luat decizia care provoacă ALERTĂ la Beijing: președintele Chinei amenință cu războiul

„Deci, votez pentru Joe Biden. Îmi place Joe. De ce îmi place Joe? Pentru că lui Joe îi plac informaţiile. Pentru că lui Joe îi place ştiinţa. Joe ne va duce înainte. Luaţi un pont de la mine, votaţi cu Joe”, a adăugat Brooks.

Alegerile prezidenţiale, la care republicanii sunt reprezentaţi de Donald Trump, iar democraţii, de Joe Biden, vor avea loc pe 3 noiembrie. Aproximativ 25% dintre alegători au votat deja prin corespondenţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.