Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meleșcanu agitat și pe făraș. Motivația curții pe care o face Cotroceniului/ SURSE

umbra susta

Agitație mare în Ministerul Afacerilor Externe după ce presa a relatat că Teodor Meleșcanu riscă să își piardă fotoliul de ministru de externe.

Firea, atacuri în rafală la Dragnea: 'Foşti miniştri mi-au spus că, după ce plecam de la şedinţe, le spunea să nu mă ajute'

Surse din MAE arată că echipa lui Meleșcanu s-a pus în mișcare pentru a ataca direct orice posibil concurent mai ales după ce președintele PSD, Liviu Dragnea, a condiționat rămânerea în funcție de rechemarea lui George Maior.

Primul pe lista de atac este ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, care de la preluarea mandatului acum mai bine de un an a făcut o impresie foarte bună reușind cea mai mare performanță a politicii externe românești din ultimii ani, prin crearea Trio-ului Franța-Germania-România.

Șicanele la adresa activului ministru al PSD se țin lanț, surse din MAE confirmând acțiunile sistematice ale echipei lui Meleșcanu.

CITEȘTE ȘI: Semnele care îţi arată că ai putea suferi de cancer la ficat. Cum să eviţi factorii de risc

Sursele noastre indică însă faptul că Meleșcanu se înșeală cu privire la țintă. Cei mai probabili înlocuitori ai ministrului fiind secretarul de stat George Ciamba, consilierul de stat Andreea Păstârnac și, conform ultimelor informații din Comitetul Executiv al PSD, Mircea Geoană.

Cu toate acestea agitația Ministrului Meleșcanu riscă să se diminueze dacă va primi postul vizat de judecător la Curtea Constituțională a României pentru care a început "să facă curte" Administrației Prezidențiale prin criticarea afirmațiilor făcute de Olguța Vasilescu față de comunitatea germană din România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.