Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meleșcanu ironizează și contestă petiția prin care i se cere demisia: Este doar o listă de nume

captura TV
Teodor Melescanu

Teodor Meleșcanu a avut, marți, un dialog cu Cosmin Pojoranu, inițiatorul petiției pentru care peste 100.000 de oameni au semnat pentru demisia ministrului de Externe. Ministrul nu recunoaște însă semnăturile, susținând ca reprezintă doar „o listă cu nume”.

Citește și: Viorica Dăncilă, dezvăluiri din ultima seară de libertate a lui Liviu Dragnea: recunoaște TENSIUNILE dintre ei

“Nu a fost nicio semnătura a unui om. Sunt liste cu nume. Acești oameni trebuie să semneze ei. Unde s-au semnat? Că le-ai pus tu numele? Dacă are semnătura digitală, altfel nu”, a declarat Teodor Meleșcanu, marți, la Parlament.

Ministrul a adăugat că dacă nu se va schimba legislația și la viitoarele alegeri vor exista aceleași probleme la secțiile de vot din diaspora.

“Și soția mea a stat două ore, eu am stat o oră. Ceea ce ar trebui să facem este să schimbăm sistemul de vot. (...) Dacă nu se schimbă sistemul de votare din diaspora nu se va schimbă”, a mai spus Meleșcanu.

El a afirmat că niciuna dintre secțiile de votare nu a rămas fără buletine de vot, fiind doar o dezinformare. 

“Niciuna din secțiile de votare nu a rămas fără buletine. Niciuna. Dacă ai una arată-mi mie. Eu spun pe cuvânt că la toate secțiile de vot am trimis mai multe buletine decât erau înscriși. Cum să nu știu situatua din teren? Eu nu mă bazez pe ve spui tu, ci pe ambasadori și pe cei din secțiile de votare”, a conchis ministrul de Externe.

Inițiatorul petiției „Meleșcanu, demisia” Cosmin Pojoranu a venit, miercuri la Senat, pentru a le înmâna senatorilor peste 100.000 de semnături ale cetățenilor care vor demisia ministrului de Externe. Acesta le-a cerut senatorilor care intrau în plen să semneze petiția.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.