Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meleşcanu lansează un AVERTISMENT dur: De ce ar fi ÎN PERICOL un proiect MAJOR al Ministerului de Externe

viza sua

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, a declarat, vineri, la Arad, că România este preocupată ca acordul de ridicare a vizelor pentru Canada să nu fie afectat de cerşetorii români care sunt tot mai prezenţi în această ţară sau de reţele infracţionale, arătând că vor exista discuţii între ministerele de interne ale celor două state pentru combaterea unor astfel de fenomene, scrie NEWS.RO.

Citeşte şi: Tăriceanu trage un semnal de ALARMĂ, după desecretizările de la SRI: 'Instituţiile sunt DE DECOR, deciziile se iau în altă parte...'

Prezent la Arad într-o conferinţă de presă la ALDE, ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, a fost întrebat despre informaţii apărute în presa de peste ocean cu privire la înmulţirea numărului de cerşetori români în Canada, după ridicarea vizelor, ministrul arătând că există preocupare pentru acest subiect.

”Este preocuparea noastră ca renunţarea la vize pentru România să nu fie afectată de reţele (de cerceştori sau infractori – n.r.) sau de acţiuni de acest tip. Avem o propunere împreună cu canadienii să discutăm despre colaborarea între ministerele de interne pe această temă, tocmai pentru a preveni folosirea abuzivă a acestui drept de călătorie fără vize”, a spus Meleşcanu.

Citeşte şi: Traian Băsescu, TIR DE ATACURI în scandalul momentului: 'Cum Dumnezeu rămâne cu MINCIUNA încrâncenată a propangandiştilor...'

Ministrul a admis că numărul românilor care au plecat în Canada a crescut după ridicarea vizelor, dar a spus că cifrele nu îl îngrijorează.

”Evident că sunt mai mulţi după eliminarea vizelor, pentru că nu există un plafon. Din punctul meu de vedere nu e o cifră îngrijorătoare, dar sigur că e un fenomen pe care trebuie să îl abordăm cu toată seriozitatea”, a mai spus Meleşcanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.