Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, TIR DE ATACURI în scandalul momentului: 'Cum Dumnezeu rămâne cu MINCIUNA încrâncenată a propangandiştilor...'

Traian Basescu

Fostul preşedinte Traian Băsescu iese la rampă cu o reacţie dură, după ce SRI a decis să desecretizeze şi să publice protocolul încheiat în 2009 cu Parchetul General. Politicianul susţine că documentul dovedeşte clar că CSAT nu a avut nicio implicare în deciziile luate de Serviciul Român de Informaţii şi îi atacă dur pe contestatarii săi. "Cum rămâne cu propaganda mincinoasă, lătrăilor?", întreabă, retoric, fostul şef al statului.

Citeşte şi: Ministrul Justiţiei, reacţie FULGER la desecretizarea protocoalelor dintre SRI şi Parchetul General: Semnalul de ULTIM MOMENT transmis de Tudorel Toader

"Vai ce jale ,ce durere !!
S-a publicat protocolul semnat in 2009, intre Ministerul Public si SRI. Din cele 18 pagini ale protocolului,2 sunt dedicate nominalizării legilor, ordonantelor de urgenta, hotărârilor de guvern si hotărârilor CSAT care constituie izvorul conţinutului protocolului.
Si ce sa vezi ?!
Din mandatul meu ,sunt invocate 5 hotarari CSAT, din care 4 se refera la antiterorism si contraterorism, activităţi aflate în sarcina DIICOT şi a Parchetului General. Doar hotararea CSAT nr. 17/2005, se refera la combaterea coruptiei ,a fraudei si a spalarii banilor. În acestă hotărâre ,instituţiile implicate sunt : Ministerul Finanţelor Publice , Ministerul Public, Parchetul Naţional Anticorupţie şi Ministerul Justiţiei. Nici vorbă de implicarea SRI prin decizia CSAT.
Si atunci cum Dumnezeu rămâne cu minciuna incrâncenată a propangandiştilor Bogdan Chireac , Doru Buşcu, Abraham ,Liviu Mihaiu, Mihai Gîdea, Mircea Badea, Radu Tudor, Cornel Nistorescu şi mulţi mulţi altii, care de ani de zile susţin că implicarea SRI in activitatea DNA a fost generate de hotărârile CSAT stabilite prin decizia “UNICULUI” membru al acestei instituţii, desigur, Băsescu.
Cum rămâne cu propaganda mincinoasă latrăilor ?
Vai ce jale, ce durere !", a scris fostul preşedinte pe Facebook.

SRI a publicat astăzi, 30 martie, protocolul de colaborare cu Parchetul General, aşa cum a anunţat joi seara Ovidiu Marincea, purtătorul de cuvânt al Serviciului. Documentul declasificat are 18 pagini şi a fost semnat în anul 2009 de directorul SRI de la acea vreme, George Maior, şi procurorul general de la momentul respectiv, Laura Codruţa Kovesi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.