Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce a scris Melinda Gates în actele de DIVORȚ: 'Căsătoria e ruptă iremediabil. Nu este necesară întreţinerea conjugală'

incimages.com
bill melinda gates

Căsătoria dintre soţii Melinda şi Bill Gates, care au anunţat luni că divorţează după 27 de ani de convieţuire, este "ruptă iremediabil", potrivit actelor de divorţ depuse de Melinda Gates şi dezvăluite marţi de numeroase mass-media americane, relatează EFE.

"Cerem curţii să desfiinţeze căsătoria noastră şi ca uniunea noastră maritală să se încheie la data pe care am trecut-o în acordul nostru de separare", notează avocaţii Melindei Gates în acest document, citat de postul de televiziune NBC.

Citește și: Banii n-aduc fericirea: Fiica cea mare a lui Bill şi Melinda Gates rupe tăcerea despre divorțul anului

În acest text, Melinda asigură că "nu este necesară întreţinerea conjugală" şi că actul de separare va determina împărţirea proprietăţilor lor. Bill şi Melinda Gates au anunţat luni că divorţează după o căsnicie de 27 de ani, în care au pus bazele uneia din cele mai importante organizaţii caritabile din lume, scrie agerpres.ro.

"Continuăm să împărtăşim credinţa în această misiune şi vom continua să lucrăm împreună în cadrul fundaţiilor, dar nu mai credem că putem creşte împreună ca un cuplu în următoarea fază a vieţii noastre", au explicat cei doi într-un comunicat postat pe reţelele de socializare.

Citește și: Bill Gates divorțează după 27 de ani de căsnicie

Bill şi Melinda Gates, care au împreună trei copii, au anunţat că vor continua să colaboreze în cadrul fundaţiei lor, Bill &Melinda Gates Foundation, având ca misiune combaterea sărăciei şi a bolilor în lume.

"În ultimii 27 de ani am crescut trei copii incredibili şi am construit o fundaţie ce funcţionează în întreaga lume pentru a permite tuturor oamenilor să ducă o viaţă sănătoasă şi productivă", se arată în comunicat.

Citește și: Șeful unei firme de 2 miliarde de dolari a fost DEMIS, după ce a consumat LSD la serviciu

Nu se ştie ce impact va avea acest divorţ asupra Fundaţiei Bill şi Melinda Gates, deşi CEO-ul de multă vreme al organizaţiei este Mark Suzman, în timp ce Bill şi Melinda au fost administratori alături de Warren Buffet. Fundaţia, înfiinţată în anul 2000, a devenit una dintre cele mai importante organizaţii filantropice din lume, având fonduri de aproape 50.000 de miliarde de dolari.

Anul trecut, Bill Gates a renunţat la postul său de consilier la Microsoft, compania fondată de el în 1975 împreună cu Paul Allen, pentru a se dedica actelor de caritate.

Citește și: Microsoft ajunge să valoreze peste DOUĂ MII de miliarde de dolari: Apple e greu de detronat .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.