Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Membrii AUR au protestat în faţa Ministerului Afacerilor Interne, acuzând poliţia de inactivitate

Alianța pentru Unirea Românilor
AUR Alianta pentru Unirea Romanilor

Membrii AUR au protestat în faţa Ministerului Afacerilor Interne, acuzând poliţia de inactivitate. Ei susţin că oamenii legii nu au întreprins nimic pentru a preveni deteriorarea autocarului lor săptămâna trecută, notează știri.md

Cu pancarte şi drapele, membrii AUR au protestat luni dimineaţă în faţa sediului MAI. Ei susţin că oamenii legii au admis vandalizarea autobuzului, după ce au plecat de la manifestarea de vinerea trecută, de la Orhei. Prejudiciul cauzat se ridică la 1.000 de euro. O altă nemulţumire a celor de la AUR este că şoferul autocarului a amendat pentru parcare neregulamentară.

"Subit a venit poliția a amendat șoferul autocarului chiar dacă staționarea era permisă, iar cei care au semnat procesul verbal sunt doi polițiști sub acoperire, ceea ce demonstrează că poliția execută comenzi politice", a menţionat Valeriu Munteanu, membru AUR.

"Am depus o solicitare clară de a ne fi explicată situația, în caz contrar, ne vom adresa în instanță și vom sesiza organismele internaționale în privința presiunii politice care se face asupra noastră. Doi, solicităm de urgență audiența domnului Voicu", a declarat Vlad Bileţchi, membru AUR.

Citește și AUR protest împotriva poliției lui Dodon. Martorii erau polițiști sub acoperire

Printr-un comunicat de presă, Ministerul Afacerilor Interne regretă că acest caz este folosit de un concurent electoral pentru mediatizare şi precizează că poliţia aplică legea indiferent de apartenența politică a persoanei care a încălcat-o sau "culoarea" mijlocului de transport din campania electorală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.