Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Membrii partidului Șor se plâng că procurorii moldoveni i-au deposedat de bunurile personale, în urma perchezițiilor: Au luat de la oameni banii personali

deschide.md
cna moldova

Partidul politic „Șor” acuză procurorii și mascații că i-au deposedat pe membrii formațiunii de bunuri personale, în cadrul perchezițiilor de astăzi din Găgăuzia, Republica Moldova.

„În cadrul descinderilor abuzive de astăzi, structurile de forță, ca niște hoți, i-au deposedat pe membrii Partidului „ȘOR”, ai staffului electoral al Evgheniei Guțul, doar de bunuri personale, care nu au nicio legătură cu așa-zisele acțiuni de urmărire penală. Au luat de la oameni banii personali, destinați inclusiv plății facturilor pentru serviciile comunale, iar sumele ridicate abuziv sunt neesențiale. Majoritatea dintre cei vizați în perchezițiile de astăzi a rămas fără bani în casă, nici măcar pentru alimente și o bucată de pâine nu au lăsat. De asemenea, au fost ridicate liste ale membrilor Partidului „ȘOR", care au fost prezentate public în mod intenționat denaturat”, se arată într-un comunicat al partidului, transmite Știri.md.

Formațiunea consideră că „aceste acțiuni au scopul de a intimida oamenii și a crea o percepție greșită în societate în raport cu candidatul Eugenia Guțul și echipa Partidului „Șor”.

Amintim că, ofițerii CNA, în comun cu procurorii anticorupție (PA) și angajații Inspectoratului Național de Investigații (INI), au continuat, astăzi, acțiunile în cadrul cauzei penale, pornite pe fapte de corupere a alegătorilor de către reprezentanții unei formațiuni politice în vederea determinării acestora de a vota un concurent electoral la alegerile din UTA Găgăuzia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.