Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Membru CNA pune tunurile pe cei care manipulează: 'Sunt curios dacă, fără Coldea și Anaconda, propagandiștilor le va mai ieși'

CNA

Membru în Consiliul Naţional al Audiovizualului, Radu Herjeu, a făcut câteva observaţii pe Facebook despre felul cum sunt manipulaţi oamenii şi chemaţi în stradă. Mesajele sale au stârnit multă furie, mai ales că observațiile vizau modificările aduse legilor justiției.

„Propaganda simpla si grosolana, pe baza de minciuna ordinara, pentru ca se adreseaza prostilor! Ce conteaza ca NU Ministerul Justitiei ar urma sa numeasca procurorul general DNA, sa aleaga seful DIICOT si sa desemneze procurorul general, ci CSM?! Important e sa scoatem prostii in strada pentru "apocalipse" inventate!", a scris Radu Herjeu.

"Nu reusesc sa inteleg ce om sanatos la cap ar avea vreo problema cu propunerile de modificare a legilor justitiei? Cine nu ar fi de acord ca sefii procurorilor sa fie alesi de procurori, nu de un om politic ajuns presedinte? Cine nu e de acord ca magistratul care a dat o decizie proasta care a dus la condamnarea Romaniei la CEDO sa si plateasca? Cine nu e de acord ca, inainte de a ocupa o functie importanta in magistratura, sa ai suficienti ani de experienta in spate? Care e problema daca organul de control va fi scos de sub controlul celor pe care, teoretic, ii controleaza? A, inteleg de ce propagandistii se dau de ceasul mortii. Dar eu vorbeam de oameni sanatosi la cap" , un alt mesaj postat de Herjeu.

Grațiere cu SCANDAL în SUA: Donald Trump, criticat DUR pentru că l-a scăpat pe șeriful Arpaio

"Chiar sunt curios daca, fara Coldea si Anaconda, propagandistilor le va mai iesi "mobilizarea" din iarna. In fond, nu cred ca au emigrat chiar toti inteligentii care au fost convinsi ca abuzul in serviciu inseamna hotie si/sau coruptie! Ei abia asteapta sa ingurgiteze imbecilitatea ca numirea sefului DNA de catre CSM si nu de catre un om politic inseamna, de fapt, politizare", a mai scris Radu Herjeu.

În final, Radu Herjeu le răspunde  celor care au reacţionat jignindu-l,  la postările sale:

"In sfarsit, oficinele si propagandistii s-au sesizat sau li s-a dat ordin, ca la ei cam asa e, nu prea reusesc sa gandeasca singuri. Asa ca au umplut netul cu minciuni si mizerii despre ce-as fi scris! Iar fanii lor, incapabili sa inteleaga ce citesc, s-au napustit sa ma injure! Ce conteaza ca nu am spus nimic din ce "au tradus ei"? Important e, ca de asta e propaganda eficienta, sa-i porneasca pe prosti. Si prostii se agita!" a scris membrul CNA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.