Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Membru în Comisia SRI: Dragnea îl atacă pe Hellvig, dar fuge ca dracul de tămâie de audieri

Inquam Photos, Octav Ganea
Dragnea Parlament

Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că nu se teme nici ”de Iohannis, nici de Hellvig, nici de Pahonțu” și s-a arătat dispus să meargă la război cu toți actorii din instituțiile de forță. Membru în Comisia SRI, deputatul USR Lucian Viziteu, susține că Liviu Dragnea îl atacă pe Hellvig, însă ”fuge ca dracul de tămâie” de audierile din Comisia SRI.

Citește și: Ioan Rus anunță: Grupul de la Cluj trece de partea lui Victor Ponta

„Atacurile pe care le lansează Liviu Dragnea, în disperarea sa de a se salva de pușcărie, l-au avut țintă de data aceasta pe Eduard Hellvig. În timp ce Dragnea acuză conducerea SRI de „protocoale” cu statul paralel, Hellvig susține că serviciul pe care îl conduce nu este implicat în niciun fel de jocuri de putere”, atrage atenția Lucian Stanciu Viziteu, deputat USR membru în comisia de control al SRI.

„Am spus în nenumărate rânduri, atât public, cât și în cadrul Comisie de control al SRI, că trebuie verificate orice suspiciuni la adresa serviciului. Domnul Manda și majoritatea PSD s-au opus de fiecare dată oricărui control ce privește SRI. Acum înțelegem cu toții de ce. Liderul PSD dorește să folosească instituția doar ca o țintă politică și nicidecum să îndrepte anumite chestiuni, dacă e cazul”, susține Lucian Viziteu.

„Toate aceste acuzații, de o parte și de cealaltă și toate încercările eșuate în vederea unor controale reale, asupra SRI, nu fac altceva decât să mențină suspiciunile și să vulnerabilizeze toate acțiunile serviciului. Adică ce dorește domnul Dragnea.

Tocmai de aceea, îl invit din nou pe domnul Dragnea la Comisia de control al SRI, unde poate prezenta toate acuzațiile și probele pe care le are, așa cum se întâmplă într-un stat democratic. Am speranța că majoritatea PSD nu va refuza, din nou, audierea domnului Dragnea, chiar dacă noțiunile stat de drept, democrație, Constituție sau Parlament al cetățenilor le sunt total necunoscute membrilor PSD”, încheie deputatul Lucian Viziteu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.