Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Memoriile lui Anthony Kiedis, solistul trupei Red Hot Chili Peppers, au fost achiziţionate de Universal Pictures

twimg.com
red hot chilli peppers

Povestea lui Anthony Kiedis, solistul trupei Red Hot Chili Peppers, se îndreaptă spre o adaptare cinematografică, după ce Universal a cumpărat drepturile pentru cartea de memorii a cântăreţului, "Scar Tissue", scrie Variety, potrivit news.ro.

Kiedis va fi producător al proiectului, alături de Brian Grazer, care reprezintă Imagine Entertainment, şi Guy Oseary, care a preluat sarcinile de management pentru Chili Peppers în 2021.

Kiedis a fost reprezentat în această afacere de CAA, Oseary şi Eric Greenspan de la Myman Greenspan Fineman Fox Rosenberg & Light LLP. Anunţul făcut de Universal arată că Jay Polidoro, vicepreşedinte executiv al studioului pf production development, va supraveghea proiectul.

Studioul promite o adaptare a cărţii care va fi "un portret şocant de sincer al unui artist, dependent şi lider de grup" şi conţine "o poveste profund neconvenţională între tată şi fiu, plasată pe o scenă punk din L.A. din anii '70 şi '80, alimentată de substanţe. Această poveste examinează, fără a judeca, modul în care toate experienţele sale au modelat muzica care a fost în cele din urmă îmbrăţişată de milioane de oameni".

Lansată în 2004, "Scar Tissue", scrisă de Kiedis împreună cu Larry Sloman, a ajuns pe locul 1 în topul bestsellerurilor din The New York Times.

"Am regretat cartea pentru o vreme, deoarece a existat o anumită durere. Dar apoi, am început să văd reverberaţiile pozitive pe termen lung. Oamenii o citeau în spitale, în închisori şi în şcoli şi avea un efect pozitiv. Mi-am dat seama că scopul scrierii acelei cărţi nu a fost pentru mine, ci pentru a arăta că cineva poate să meargă până jos şi să se întoarcă şi să aibă o viaţă productivă, de succes, fericită şi interesantă. Şi astfel, indiferent de ruşinea, durerea, dificultatea sau disconfortul prin care am trecut, atunci a meritat, pentru că atât de mulţi oameni au venit la mine spunând că şi copiii lor au citit-o şi şi-au revenit datorită ei", declara autorul în 2016 pentru The Sun.

Trupa Red Hot Chili Peppers urmează să cânte live anul acesta, cu date programate în principal de la sfârşitul lunii mai până la sfârşitul lunii iulie, inclusiv cap de afiş la Bonaroo din Tennessee, în iunie, şi la Harley-Davidson Homecoming Festival din Milwaukee, în iulie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.