Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mercado Bitcoin devine primul unicorn crypto din Brazilia după o rundă de finanțare prin Softbank

mercado bitcoin

După ce a strâns 200 de milioane de dolari SUA de la Softbank Latin America Fund, bursa braziliană de criptomonede Mercado Bitcoin a devenit cel mai recent unicorn al țării, numele dat companiilor de tehnologie în valoare de peste 1 miliard de dolari SUA.

Cu o evaluare de 2,1 miliarde USD, compania este, de asemenea, primul unicorn cripto din Brazilia. Odată cu tranzacția anunțată joi (1), 2TM Group, holdingul care controlează Mercado Bitcoin, a devenit al optulea cel mai valoros unicorn din America Latină.

Într-un comunicat, Mercado Bitcoin a mai menționat că tranzacția este cea mai mare investiție din seria B a Softbank în segmentul criptomonedelor și cea mai mare din sector din America Latină, informează Forbes

Mercado Bitcoin a declarat 2,8 milioane de clienți, dintre care 700.000 s-au înscris între ianuarie și mai 2021. În aceeași perioadă, platforma a ajuns la un volum de tranzacții de 25 miliarde de reali brazilieni (4,9 miliarde USD) , mai mult decât întreaga sumă înregistrată de la lansarea afacerii în 2013.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.