Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mercedes colaborează cu artiști NFT pentru a sărbători seria G-Class

mercedes-world.com
g class mercedes

Mercedes a făcut echipă cu Art2People pentru a crea o colecție exclusivă Mercedes-Benz NFT bazată pe linia sa de vehicule G-Class, potrivit unui tweet al producătorului de automobile de lux, conform cointelegraph.com

Cinci artiști au fost însărcinați să creeze diverse lucrări inspirate de G-Class într-o gamă largă de medii, rezultând modele unice pentru fiecare opera de artă.

Pentru acest proiect, cinci artiști din industria NFT au fost selectați pentru a interpreta G-Class în propriul stil. Artiștii implicați provin din domenii diverse, precum muzică, modă, design grafic, arhitectură, marketing creativ, design de lux și imobiliare. Printre artiști se numără Charlotte Taylor, Anthony Authie, Roger Kilimanjaro, Baugasm și Antoni Tudisco, cu sediul în Germania. Nifty Gateway și Mercedes vor lansa NFT-urile duminică.

 

Mercedes nu este primul brand important care este implicat în NFT. În iunie 2021, McLaren și-a dezvăluit intenția de a utiliza NFT-urile pentru a crea versiuni virtuale ale legendarelor sale automobile F1. În iulie 2021, Coca-Cola a lansat o inițiativă unică NFT pentru a strânge bani pentru Special Olympics International.

Nu este prima dată când Mercedes-Benz este implicat în tehnologia blockchain. Producătorul de mașini a făcut echipă cu startup-ul blockchain Circulor pentru a lansa o încercare pentru a se asigura că emisiile de cobalt sunt urmărite de-a lungul lanțului de aprovizionare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.