Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mergea şi Tecău, OUT de la Australian Open: Cât vor încasa cei doi

www.prosport.ro
Florin Mergea

Drumul românilor în proba de dublu de la Australian Open s-a încheiat duminică dimineaţă: atât Florin Mergea, în echipă cu britanicul Dominic Inglot, cât şi Horia Tecău, alături de olandezul Julien Rojer, au cedat în optimile de finală, anunță Prosport.ro.

Florin Mergea şi Dominic Inglot au jucat fantastic aproape două seturi în faţa favoriţilor principali Pierre Hugues-Herbert şi Nicolas Mahut, însă românul şi britanicul nu au avut sânge rece pe final, pierzând cu 6-2, 5-7, 2-6. Mergea şi Inglot au servit pentru meci la 6-2 şi 5-4, moment în care au irosit nu mai puţin de trei mingi de meci! Herbert şi Mahut au reuşit break-ul, iar partida s-a întors incredibil, francezii intrând în control datorită unei serii de 6 game-uri consecutive. Campionii de la US Open 2015 şi Wimbledon 2016 nu au mai lăsat loc de dramatism, trecând de perechea Mergea/Inglot după două ore şi 4 minute de joc.

Citește și: DRAMĂ într-un raliu celebru: Un pilot cunoscut a omorât un spectator / VIDEO

Horia Tecău şi Julien Rojer au făcut un meci mult mai slab în faţa australienilor Marc Polmans şi Andrew Whittington, intraţi pe tablou graţie unui wild-card! Echipa româno-olandeză continuă să dezamăgească, fiind eliminată în două seturi identice, scor 7-6(5), 7-6(5). A fost un joc oscilant arătat de Horia şi Julien, care au cedat prima manşă după ce reveniseră frumos de la 2-4. Apoi, favoriţii numărul 11 au condus cu 4-1 în setul al doilea, dar au scăzut din nou ritmul, cedând după o oră şi 46 de minute. Pentru prezenţa în optimile de finală de la Melbourne, Mergea şi Tecău vor încasa câte 20.000 de dolari australieni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.