Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Merkel i-a SFIDAT pe liderii saudiți: Ce A REFUZAT cancelarul Germaniei - FOTO

mediafax
merkel

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, nu a respectat in weekend codul vestimentar strict impus de liderii sauditi si a refuzat purtarea valului islamic la o intalnire de prim rang cu regele Salman bin Abdulaziz al Saud in Djedda.

Legislatia saudita le obliga pe femei sa poarte de obicei burka si sa-si acopera parul in public, dar Angela Merkel a devenit ultima dintr-o serie de politicieni occidentali care au refuzat sa se acopere in timpul unor vizite in Arabia Saudita.

Citește și: Noul BARON de PSD: conducea un oraș FALIMENTAR, dar e cel mai mare sponsor al partidului

Citește și: Sorina Matei produce un TSUNAMI: dezvăluie CONTRACTELE lui Ghiță cu SRI

Saptamana trecuta, parlamentarii germani au aprobat in prima camera un proiect legislativ care interzice partial purtarea valului islamic in cazul functionarilor publici si a soldatilor din armata Germaniei.

Angela Merkel a declarat anterior ca sustine interzicerea valului integral, atat timp cat o asemenea interdictie ”este posibila din punct de vedere legal”.

Cancelarul german si-a explicat ingrijorarea cu privire la situatia drepturilor omului in timpul intalnirii cu regele Salman.

Am impresia ca tara asta este intr-o etapa de schimbare si mult mai multe lucruri sunt posibile fata de acum cativa ani, dar egalitatea este in continuare departe”, a declarat cancelarul Germaniei.

De asemenea, cancelarul s-a intalnit cu mai multi afaceristi locali, intrucat valoarea exporturilor germane se ridica la peste jumatate de milion de euro in Arabia Saudita.

content-image

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.