Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaj al vicepreşedintelui PNL, Gigel Ştirbu după încetarea din viaţă a liberalului Mircea Ionescu Quinus Rămas bun, Mircea Ionescu Quintus!

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Mircea Ionescu Quintus

Am primit astazi, cu profunda tristete vestea decesului presedintelui de onoare al PNL Mircea Ionescu Quintus. Moartea seniorului liberal reprezinta o mare pierdere pentru partidul nostru, la reconstructia caruia, in anii 90, a avut o contributie semnificativa.

De-a lungul ultimului secol, in onorabila sa viata, Mircea Ionescu Quintus a servit cu credinta doctrina liberala, fiind intotdeauna un reper de intelepciune, moralitate si devotament fata de patrie. Domnul Quintus va ramane intoteauna in memoria si in sufletele noastre drept un adevarat om de stat, un aparator aprig al valorilor democratice si un adevarat simbol al celor mai inalte valori de moralitate, responsabilitate si demnitate in viata publica.

Membru al PNL de peste 70 de ani, de-a lungul calatoriei sale prin viata, domnul Mircea Ionescu Quintus a reprezentat intotdeauna expresia liberalismului romanesc fara a renunta vreodata la convingerile sale liberale in ciuda represaliilor la care a fost supus de regimul comunist. Aminirea Domniei sale va ramane vesnic vie in memoria noastra.

In aceste clipe dificile, transmit sincerele mele conoleante familiei, prietenilor si apropiatilor, precum si tuturor celor care l-au cunoscut, apreciat si iubit pe acest mare om politic. Dumnezeu sa-l odihneasca!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.