Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaj de pace de la Putin: ”Rusia nu intenționează să reînvie URSS”

ucraina

Vladimir Putin respinge ideea potrivit căreia Rusia intenţionează să reînvie URSS! ”Afirmaţiile că Rusia încearcă să-şi stabilească influenţa în spaţiul postsovietic sunt eronate' şi reprezintă 'un instrument al războiului informaţional', a afirmat președintele rus la Forumului economic internaţional de la Sankt Petersburg. ”Se încearcă să ni se pună această etichetă, potrivit căreia noi am avea intenţia de a reface imperiul, Uniunea Sovierică, şi de a-i supune pe toţi influenţei noastre. Este absolut fals', a continuat Putin.
Rusia nu a avut niciodată planuri de a anexa Crimeea, a spus între altele liderul de la Kremlin, a cărui popularitate a săltat brusc, ajungând până la 80%, după alipirea peninsulei din sudul Ucrainei în luna martie la Federaţia Rusă. 

”SUA și UE au împins spre o lovitură de stat în Ucraina!”

Referitor la Crimeea, preşedintele rus a declarat că Moscova a dat un răspuns adecvat la acţiunile Occidentului. 'Eu consider că partenerii noştri atât din SUA, cât şi din ţările europene au acţionat grosier în Ucraina, au împins, prin metode ilegale, spre o lovitură de stat şi au creat în accepţiunea noastră o ameninţare la adresa intereselor fundamentale ale Federaţiei Ruse, şi nu numai în domeniul economic, ci, de asemenea, în sfera de securitate', a declarat Putin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.