Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaj din PNL pentru Cioloș: 'Ghinion, pe aici nu se trece!'

captura Facebook
ciolos PNL

Dacian Cioloş lasă să se înţeleagă că pregăteşte un partid nou, iar liberalii nu par foarte încântaţi de această idee. Deputatul Daniel Gheorghe consideră că partea dreaptă a "eşichierului politic" este ocupată de PNL, iar preluarea acestui culoar nu poate fi făcută, chiar dacă liberalii sunt momentan în criză.

Vezi şi: Dacian Cioloș recunoaște că muncește la un partid nou

Vezi şi: Detalii EXPLOZIVE de la DNA: Ghiță intervenea la miniștrii PSD, PNL și UDMR

"Cică domnul Cioloș spune că mai trebuie să avem "puțină răbdare" și își va face un partid nou. Țin minte că și Trahanache îi cerea lui Farfuridi "putintica răbdare" așa că asta cu partidul nou nu mi se pare ceva "nou" sub nicio formă. Cu câteva mici adnotări : nu poți face "dreapta" cu niște oameni mai degrabă de stânga ori non-afiliati doctrinar într-o epocă în care conceptele de "dreapta" și "stânga" sunt duse în derizoriu prin diletantism politic; românii sunt sătui de noi partide și epuizați de schimbări bruște de direcție în politică și de inconsecventa de orice fel; și când mai ai în față un mare partid, fie el cât de lovit și în criză, când are vreun secol și jumătate în spate și se numește PNL lucrurile devin complicate pt oricine încearcă să preia culoarul de dreapta! Ghinion, pe aici nu se trece!", scrie deputatul PNL Daniel Gheorghe pe Facebook.

Dacian Cioloş a anunţat la începutul anului că se va implica, alături de echipa sa, în proiecte alături de USR, însă a urmat o perioadă de absenţă din spaţiul public, cu rare intervenţii pe Facebook. Deşi fostul premier a încercat să menţină un dialog cu PNL, unii lideri liberali s-au exprimat clar împotriva intrării acestuia în partid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.