Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaj din SUA după ce Kovesi a fost pusă sub acuzare: 'Dacă n-a făcut nimic, nu are de ce să se teamă'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Laura Codruța Kovesi

Preotul Chris Terhes, cunoscut publicului pentru pozițiile foarte virulente împotriva lui Kovesi, a postat pe pagina sa de socializare un comentariu cu privire la situația în care se află fost șefă a DNA, afirmând că „dacă n-a facut nimic nu are de ce să se teamă”.

„Kovesi insasi a iesit pe presa sa spuna ca a primit azi citatie pentru a se prezenta vineri, 15 februarie, la Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie unde va fi audiata in calitate de "suspect".

Prin urmare, in dosarul penal respectiv s-a inceput urmarirea penala "in rem", adica fata de fapta, iar acum s-a dispus prin ordonanta efectuare in continuare a urmarii penale "in personam" fata de Kovesi.

Liberalii, ieșire suburbană la adresa PSD și a lui Dragnea: Cretinilor, idioților! Slugile lui Dragnea batjocoresc România!

Vad o serie de crizati din presa, politica ori societatea pretins civila care urla ca s-a comis un abuz acum. Aceiasi insa erau cei care linsau mediatic pe oricine DNA facea suspect cand Kovesi era la conducerea acelei institutii, deseori persoana suspecta aflandu-si din presa calitatea respectiva.

Dupa exact retorica acestor crizati, Kovesi ar trebui sa-si "dovedeasca nevinovatia", penala fiind.

Eu spun ca Kovesi se bucura in continuare de prezumtia de nevinovatie si daca n-a facut nimic nu are de ce sa se teama.

Ii linistesc, de aceea, pe toti cei care urla acum cu exact cuvintele din comunicatele DNA cand cineva era facut suspect:

"Facem precizarea că efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție."”, scrie Terhes pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.