Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaj emoționant al lui Thiago Alcantara pentru Rafinha: Lucrurile frumoase ne-au învățat să iubim viața, iar cele urâte să trăim

FedeNerazzurra
Rafinha

Rafinha nu este ocolit de ghinion. Jucătorul Barcelonei va rata tot sezonul după ce a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate la genunchiul stâng, care îl va ține departe de terenul de joc șase luni informează mediafax.

Brazilianul a primit un mesaj de susținere de la fratele său, fotbalistul celor de la Bayern Munchen, Thiago Alcantara. Mijlocașul de 27 de ani a postat pe contul său de Instagram o poză cu fratele său, alături de câteva cuvinte emoționante: "Noi nu ștergem nimic din ce se întâmplă în viața noastră. Fiecare lucru, fiecare lucru mic ne-au făcut ceea ce suntem azi.

Lucrurile frumoase ne-au învățat să iubim viața, iar cele urâte să trăim".

Rafinha a intrat pe teren în minutul 46 al derby-ului cu Atletico Madrid. Brazilianul a suferit o lovitură la genunchi chiar la câteva minute după intrarea în teren, dar a jucat cu dureri până la finalul partidei. Imediat după fluierul lui Gil Manzano, care a pus capăt partidei, Rafinha s-a prăbușit pe gazon și a așteptat îngrijirile staff-ului medical al Barcelonei.

Rafinha este unul dintre cei mai ghinioniști fotbaliști ai Barcelonei. Brazilianul a fost mai mult accidentat decât să joace pentru catalani. În septembrie 2015 la un meci dintre Roma și Barcelona din Liga Campionilor, brazilianul a fost accidentat grav de belgianul Radja Naingollan. Atunci, Rafinha s-a ales cu ligamentele genunchiul drept rupte. În aprilie 2017, la același picior drept, fotbalistul s-a operat de menisc după ce s-a accidentat la un meci cu Granada. Mai mult din octombrie 2017 până în ianuarie 2018, brazilianul a fost indisponibil, pentru că accidentarea sa a recidivat. Apoi Rafinha a fost împrumutat la Inter Milano.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.