Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MESAJ EMOŢIONANT al unui ministru din Guvernul Tudose la patru luni de la ATENTATUL din Londra

negrescu

Duminică s-au împlinit patru luni de la atentatul comis la Londra de către Khalid Masood, care a intrat cu o maşină în mulţime, pe Podul Westminster, a înjunghiat mortal un poliţist, după care a fost ucis de autorităţi lângă Parlament. Printre victime s-a numărat şi o româncă, Andreea Cristea (31 de ani), care se afla la Londra alături de iubitul ei, ce avea de gând să o ceară în căsătorie în ziua atentatului. Ea a căzut în Tamisa în atacul din 23 martie, a fost internată în stare gravă într-un spital, iar pe 6 aprilie familia a anunţat decesul fetei din Constanţa.

Aflat la Londra cu ocazia unei vizite oficiale la Agenţia Europeană a Medicamentelor, Victor Negrescu, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, care are în acest moment chiar vârsta Andreei, a ţinut să se reculeagă ieri şi pe Podul Westminster. “Nu trebuie să uităm ororile comise de terorism, nu trebuie să o uităm nici pe românca care acum câteva luni și-a pierdut viața în aceste circumstanțe tragice.

Victimele nevinovate trebuie să rămână în sufletele noastre pentru ca astfel de evenimente să nu se mai reproducă. Condoleanțe!”, a scris tânărul ministru pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.