Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaj INCREDIBIL afișat pe hotelul lui Trump din Washington: 'Donald Trump a hărţuit sau agresat douăzeci de femei' - VIDEO

foxnews.com
trump

Artistul Robin Bell proiectează regulat mesaje care denunţă acţiunile preşedintelui american, iar marţi seară, pe faţada hotelului Trump din Washington a expus vizual "Donald Trump a hărţuit sau agresat douăzeci de femei", potrivit AFP.

Bell a proiectat textele "Donald Trump a hărţuit sau agresat 20 de femei" şi "Congres: investigaţi-l pe Trump" deasupra unei intrări a hotelului luxos al fostului magnat, situat pe bulevardul Pennsylvania, în apropiere de Capitoliu, cu puţin timp înainte de discursul preşedintelui despre Starea naţiunii.

Citește și: Igor Dodon ia măsuri de ULTIM MOMENT: Declaraţiile de UNIRE cu România, pe masa Consiliului Suprem de Securitate

"În ziua discursurilor despre Starea naţiunii, este important de subliniat faptul că Donald Trump este un prădător sexual", acuză Natalie Green, de la organizaţia Ultraviolet.

În decembrie, trei femei au cerut Congresului să deschidă o anchetă împotriva acţiunilor preşedintelui, două dintre ele asigurând că au fost victimele hărţuirii sexuale din partea sa. "Congresul are datoria constituţională de a le crede pe femei şi de a declanşa o anchetă, şi ar fi o ruşine naţională dacă nu ar face aşa", a adăugat Natalie Green.

Proiecţia organizată de Bell a fost gândită ca o operaţiune de comando. Performanţa a durat "între două şi 40 de minute, în funcţie de viteza de reacţie a securităţii hotelului", a spus artistul pentru AFP.

Citește și: Traian Băsescu agită apele peste graniță: 'Merită să fie pedepsit. Lucrul ăsta nu se face nicăieri'

Bell, care promovează nonviolenţa şi care foloseşte arta ca pe o armă politică, asigură că este în legalitate: el se foloseşte de libertatea de expresie, protejată de primul amendament al Constituţiei americane, rămâne pe domeniul public şi nu comite deteriorări ale clădirii. "Sunt mulţumit, mesajul nostru a trecut", a spus el după câteva zeci de minute, conform News.ro.

"Ţara noastră este fondată pe oameni veniţi din lumea întreagă şi pe modul în care interacţionăm", a explicat Bell. "Cred că ceea ce face administraţia Trump este pur şi simplu ruşinos şi facem tot ce putem pentru a pune în lumină faptele şi să spunem nu, nu este corect".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.